marți, 4 martie 2014

Cadouri reviste martie 2014

Si am intrat si in luna martie , nici nu am simtit , e mare nebunie in  perioada aceasta la munca si nu prea am mai studiat revistele din timp  .Dar mi se par cam "zgarcite " la cadouri , e luna femeii meritam mai mult zic eu :)


Revista Femeia ofera crema antirid cu lapstisor de matca Gerocossen, pentru toate tipurile de ten, 50 ml + Carticica cu Retete de post inedite + Odorizant pentru wc Peak cu suport.Pret 9,90 lei!

Promo pentru revista FEMEIA. editia Martie 2014

Revista Joy poate fi cumparata impreuna cu  bratari Martisor o  pereche in doua variante: fetita si baietel sau lacat si cheie.Pret 6,90 lei!


Revista Cosmopolitan o gasim cu un  mini deodorant Farmec Gerovital H3, la alegere dintre doua variante:  Sensitive   si Fresh -40 ml.Pret  8,90 lei!
Revista Unica ofera un produs Dove travel-size -55 ml,  balsam de par sau  gel de dus  si  Cartea 

Profesorul de fericire. Cum câştigi un milion de euro călătorind

, de Ciprian Enea.Pret 17,99 lei !Revista Viva ofera o  mini lotiune pentru corp sau gel de dus Dove -55 ml.Pret 8,90 lei!

Revista Avantaje poate fi achizitionata impreuna cu   DVD-ul Sport cu Florentina. Follow Me. Exercitii pentru trup si sfaturi pentru suflet, de Florentina Opris.Pret 14,99 lei!


[Oferte :


Oferta Mediafax pentru cele 3 reviste pentru doamne ~~ editiile de Martie 2014 ~~ Pret pachet: 15 lei


Oferta de abonament pe 1 an la revistele Glamour, CSID si The One ~~ Cadou: parfum Hugo Boss Jour (75 ml) ~~ Pret: 190 lei