luni, 26 mai 2014

Descopera si tu secretul dietei franceze Gerble! O noua campanie Buzzstore!

Hello, dintotdeauna am admirat frantuzoicele ,sunt atat de elegante si au o silueta de invidiat,iar in Franta tot ce am gustat e absolut delicios ,de asta e tara mea de suflet si daca as avea ocazia sincer, ca m-as muta acolo :) Nu mai spun la cate emisiuni culinare m-am uitat si salivam dupa preparatele frantuzesti ,off .. 





Te-ai intrebat adesea de ce francezii si in special frantuzoaicele nu se ingrasa, desi iubesc atat de mult mancarea?​ Raspunsul se regaseste in legatura stransa dintre francezi - mancare - placere si alegerea constanta a calitatii, autenticitatii si varietatii in detrimentul cantitatii.


Acesta este asa numitul Paradox Francez.​ Descopera esenta acestui paradox in noua gama de biscuiti Gerblé.​ Marca cu treditie de peste 30 de ani in Franta, ​Gerble ​a fost recent votata de frantuzoaice drept marca preferata de dietetice.


Acum, Gerblé dezvaluie si in Romania secretul dietei franceze printr-o selectie rafinata de biscuiti dietetici, din ingrediente 100% naturale, cu continut redus de zahar, sare si grasimi.

Inscrie-te acum in campania de testare BUZZStore si poti fi selectionat/a pentru a primi acasa, GRATUIT, KIT-ul de BUZZer Gerble.


Inscrierile au loc in limita a 100 de locuri disponibile. Campania se desfasoara in perioada 26 mai -15 iunie 2014.

Fiecare kit cuprinde :

  • 1x GERBLE EXPERT DIETETIC BISCUITI MUESLI-FRUCTOZA, 290 g
  • 1 x GERBLE EXPERT DIETETIC BISCUITI OMEGA 3 CASTANE-IN, 200 g
  • 1 x GERBLE EXPERT DIETETIC BISCUITI SOIA SMOCHINE, 270 g
  • 1 x GERBLE EXPERT DIETETIC BISCUITI TARATE OVAZ, 144 g
  • 1 x GERBLE EXPERT DIETETIC BISCUITI MIERE-SUSAN, 200g
  • 1 x Ghid de BUZZ
  • 10 x voucher-e de discount


Bafta!


Un comentariu: