sâmbătă, 17 mai 2014

Quinseñera- Danone a implinit 15 ani!La multi ani!

Eu sunt o mare consumatoare de iaurturi , de la Danone imi plac mult cele destinate copiilor :)) 

Stiati ca primele iaurturi Danone au fost produse la București, pe data de 15 mai 1999, sub 
brandurile Natural și Delicios ?!

 Ei bine acum Danone e " domnisorica " si a sarbatorit "Quinseñera" cum se spune prin America Latina ,petrecerea de 15 ani .Si asa cum orice domnisoara isi etaleaza o rochie noua si cat mai spectaculoasa ,asa si Danone Romania a relansat site-ul danone.ro sub o noua infatisare .

iaurturibefore&after

Curioasa fiind am intrat sa vad cum arata "rochia cea noua " si imi place, site-ul este bine structurat ,categoriile sunt bine definite . Au si rubrica mea preferata "Stiati ca " , aceste 2 cuvinte magice mereu imi starnesc curiozitatea :)


infografic de ce mananc iaurt

Sunt incantata sa vad campaniile in care se implica Danone ,asa ar trebui sa procedeze toate brandurile din Romania , doua dintre ele fiind "Zambet pentru Romania " si "Obiceiuri alimentare sanatoase".Si  culoarea albastra, prezenta pe site nu este aleasa la intamplare se stie ca albastru este culoarea sensibilitatii,generozitatii,inspirã calmul, armonia si are atribute vindecãtoare ,prin urmare   este  in corelatie cu beneficiile iaurtului.

Apreciez usurinta prin care curiosii isi pot  satisface  dorinta de a vizita fabrica Danone din Bucuresti completand un formular de incriere simplu  si rapid .


Mi-a placea ca butonul de facebook sa fie mai vizibil,vizitatorii sa poata da like direct de pe site .

O categorie cu retete video sau cu poze step by step  ar fi binevenite .

Ar fi interesant sa existe si cateva jocuri interactive ,iar la unul din ele daca jucatorul ajunge la anumite nivele sa castige cupoane valorice  cu ajutorul carora sa cumpere iaurtul Danone din magazine .


Va invit sa vizitati si voi site-ul Danone,sigur veti gasi multe lucruri interesante !


Pupici!


5 comentarii: