luni, 29 septembrie 2014

Aventurile capitanului iPhone- cap.6 in Romania prin QuickMobile

Pasionatii de gadgeturi din Romania cred ca sunt bucurosi de lansarea noului iPhone 6 , dar cred ca vor fi si mai bucurosi daca nu au aflat deja ,faptul ca  la Quickmobile, trendsetter IT&C în România,capitanul iPhone 6 a poposit bucuros ,parca mai inalt  si mai bine facut .

Daca pana acum priveati la televizor cum norocosii locuitori ai altor tari sunt printre primii care se bucura de fiecare noua aparitie a capitanului, anul acesta nu veti mai suferi , va veti potoli curiozitatea si nerabdarea cat ati spune... Quickmobile ,primii care au adus iPhone 6 in Romania , chiar au existat si precomenzi livrate in aceeasi zi cu cele din SUA.


Iphone 6 16gb lte 4g alb


Putem spune ca am fost mai norocosi decat americanii, la New York oamenii asteptau in fata magazinului Apple  aliniati pe 1 km ,iar  datorita faptului ca Romania este pe harta lansarilor mondiale ale noului iPhone 6 , romanii asteptau linistiti acasa livrarea de la Quickmobile.ro.

Capitanul  iPhone 6 are 3 haine de gala alb,gri si auriu.Eu prefer alb ,simplu si elegant sa nu iasa prea tare in evidenta si sa mi-l fure "gagicile" :)).

Si fiindca o surpriza nu vine niciodata singura ,puteti castiga noul iPhone 6 daca intrati  pe blogul lui Cristi !

Pupici!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu