marți, 10 noiembrie 2015

Review Fluid Protectie Solara Gerovital H3 Derma +

Vara a plecat de mult ,insa avem nevoie de protectie solara tot timpul anului conform specialistilor.Bineinteles ca vara nu-i ca iarna  si avem nevoie de produse cu un spectru larg de protectie ,UVA/UVB.De aceea vreau sa va prezint un produs romanesc care ne protejeaza pielea si sunt mandra cand spun romanesc fiindca este la fel de bun ca un produs de talie internationala.

"GH3 Derma+ SUN este prima linie de produse dermatocosmetice lansata de Farmec, o linie solară  cu formule inovatoare pe bază de Ulei natural ecocertificat Inca Omega, bogat în acizi graşi esenţiali omega 3-6-9 care reface integritatea stratului hidrolipidic protector, normalizează procesul de cheratinizare, îmbunătăţeşte gradul de hidratare. Uleiul conţine o mare cantitate de tocoferoli naturali, în special formele gamma şi delta, care protejează AND-ul şi membranele celulare de acţiunea nocivă a radiaţiilor ultraviolete."





Fluidul de  Protectie Solara Gerovital H3 Derma + l-am primit din partea echipei Farmec.ro  la fix chiar inainte sa plec la mare .

Imi place mult ambalajul produsului are o pompita ce permite aplicarea prin pulverizare pe tot corpul,ceea ce il face  foarte usor de utilizat .
Produsul intra repede in piele ,nu este lipicios ,are un miros discret ,este rezistent la apa si ofera o protectie medie SPF  20, impotriva efectelor negative ale radiatiilor UVA/UVB.

Prima oara l-am aplicat cu 30 de minute inainte sa ies din casa si dupa lungi plimbari prin soarele arzator am ajuns intacta  acasa.De obicei mi se inrosea pielea daca stateam prea mult prin oras in soare.
La mare l-am aplicat destul de des dupa fiecare iesire din apa  si  intr-o cantitate generoasa aproximativ 6 -8 lingurite pline conform recomandarilor producatorului ,echivalentul a 36 g (6 lingurite).Asta s-a intamplat cat am stat pe plaja ,dar cand am plecat si m-am plimbat  prin statiuni am uitat sa reaplic produsul pe maini si m-am trezit ca eram rosie ca racul i,ar restul corpului era perfect fara nici o arsura desi la plaja statusem ceva timp ,atunci am observat eficienta produsului si mi-a parut rau ca nu l-am reaplicat.


Ce contine ?

-Ulei natural ecocertificat Inca Omega, bogat în acizi grasi esentiali omega 3-6-9 si tocoferoli naturali

La ce ajuta?

 -protejează ADN-ul și membranele celulare
-impiedica actiunea distructiva a radicalilor liberi formati sub influenta radiatiilor solare
-revitalizeaza pielea
- este hipoalergenic
-previne aparitia petelor si a ridurilor

Nu contine!
-conservanti, ulei de parafina și oxibenzona

Cantitate:150 ml






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu