vineri, 15 aprilie 2016

Ma epilez rapid cu Farmec :)

Farmec m-a surprins inca o data ,multumesc!Vine in curand vara si nu vreau sa fac concurenta maimutelor :)) desi eu ma epilez  tot timpul ,indiferent de anotimp,recunosc ca folosesc benzile depilatoare doar in sezonul cald.



Am primit:

 Benzi depilatoare pentru corp cu extract de orhidee,cunoscut pentru efectele antiinflamatoare si hidratante. Contin si ulei de samburi de struguri care are efect antimicrobian si antioxidant.Sunt recomandate pentru pielea sensibila,asa ca a mea .Promit rezultate de pana la 4 saptamani.Pachetul contine 14 benzi depilatoare cu ceara si 2 servetele cu Aloe Vera.

Benzi depilatoare pentru fata cu extract de orhidee,eu am sa le folosesc pentru axila. Pachetul cuprinde 20 de benzi depilatoare cu ceara si 2 servetele cu Aloe Vera.

Gel dupa depilare cu Alantoina cu proprietati calmante ,antiiritante ,potrivit dupa orice metoda de epilare.Contine si ulei de argan care hidrateaza si catifeleaza pielea.Imi place cum miroase si cred ca o sa-mi fie de mare folos acest gel.

Imi plac  produsele  noii game depilatoare FARMEC, promit sa indeparteaze firele de par in doar 3 minute ,ambalajele sunt foarte chic,abia astept sa le pun la treaba.
Voi le-ati incercat?

Un comentariu: