vineri, 19 august 2016

Cu Sandalele potrivite poti pleca Gratis la Mare

Cand plec la mare am multe de luat ,haine si iar  haine,pentru plaja, plimbare de zi,de seara.Cosmeticele nu lipsesc nici ele de pe lista ,aici ma limitez la ruj,mascara si fard,crema de protectie,uleiuri,lotiunea dupa plaja,gelul de dus,samponul s.a

Niciodata insa nu pot merge la mare fara....Sandale,sunt perfecte si pe plaja fiindca nisipul nu imi arde talpile  si in afara ei fiindca sunt comode si nu fac "lipa lipa" precum slapii .

Am gasit si perechile perfecte pentru aceasta vara fiindca doar o pereche e prea putin,minim 2 :) sau 9 ?!!! 99 mai bine :)))

Aceasta e prima pereche-ROMANTIC_MOON,denumirea e sugestiva sunt perfecte pentru o plimbare pe faleza sub clar de lunaCea de a doua pereche - URBAN SANDALe mai flexibila si perfecta pentru a-mi proteja talpile  de nisipul fierbinte dar si pentru "micul" maraton de cumparaturi


Sandale  ZAXY  pentru femei URBAN SANDAL 81755_90058

Acum vestea  cea mare,daca va plac sandalele sau orice altceva de pe ZorileStore.ro,daca cumparati pana pe 21 august intrati automat in tragerea la sorti pentru o vacanta super cu inca 7 prieteni in cel mai cool loc din Vama Veche- Sandalandala in Cortul  celor Sapte Simturi-paturile si micul dejun sunt asigurate!In total vor fi 3 castigatori +7 prieteni fiecare!Succes!

Un comentariu:

  1. I really appreciate your professional approach. These are pieces of very useful information that will be of great use for me in future.

    RăspundețiȘtergere