luni, 8 mai 2017

Alege Protectorul potrivit pentru un Ficat Fericit

Ficatul este un adevarat "supererou",are peste 500 de functii si face eforturi zilnice pentru a ne mentine sanatosi si puternici .
Fara el nu am putea trai,el este singurul care nu poate fi inlocuit in totalitate asa cum se poate in cazul rinichilor sau chiar si a inimii,inima artificiala exista ,insa ficat artificial nu a inventat nimeni pana acum,din pacate.
De aceea fiindca el ,este unul singur si este destul de solicitat zilnic,chiar suprasolicitat,are mare nevoie de ajutoare de nadejde ,care sa fie cu adevarat eficiente .Aceste ajutoare nu pot veni din alta parte decat din natura,doar ea ne mai poate salva ,intr-o lume atat de toxica.
Plantele medicinale sunt cele mai eficiente ajutoare fiindca sunt naturale ,ele si-au reunit fortele si cu ajutorul ayurmed ,ficatul are un nou Protector natural ,din plante medicinale indiene - LIVECOM.




LIVECOM 


Contribuie la:


- mentinerea starii de sanatate a ficatului, splinei si sangelui in conditiile unei alimentatii dezechilibrate sau prezenta unor hepatotoxice (alcool, medicamente toxice, droguri);

- sustinerea ficatului in procesele de metabolizare, stocare si transformare a tuturor substantelor care patrund in organism si eliminarea toxinelor pe cale naturala;

- protejarea celulelor hepatice de stresul oxidativ si la mentinerea procesului fiziologic de regenerare a celulelor hepatice;

- diminuarea efectelor proceselor inflamatorii hepatice acute si cronice;

- sustinerea procesului de digestie si asimilare a substantelor nutritive in organism contribuind astfel la sanatatea si vitalitatea organismului in conditii de stres, suprasolicitare, oboseala, convalescenta.



Ficatul meu e cam suparat pe mine,nu se mai poarta ca un ingeras,incepe sa-mi trimita avertizari,precum: disconfort ,intepaturi,probleme cu digestia si de aceea ma bucur ca am un ajutor de nadejde- LIVECOM.
Eu incerc sa mananc sanatos,insa in prezent e destul de greu si costisitor,cel mai rau reactioneaza la oboseala,alimente interzise (mici,carnati s.a daca tot a fost 1 mai ),dar daca ii dau salata sau diverse combinatii de legume,fructe,carne slaba pui/peste e cumintel.



Capsulele LIVECOM  ma ajuta cu digestia ,nu mai simt nici un fel de disconfort de cand le iau,mai multe efecte benefice ,sper sa le descopar pe parcurs,am doar cateva zile de cand am inceput sa le administrez.


Pentru efectele mai sus mentionate  se recomanda o cura de 3 luni de zile, minim 1 luna.

Copii 5-14 ani: cate 1-2 tablete pe zi.

Copii peste 14 ani si adulti: cate 1-2 tablete de 3 ori pe zi. 
 Se administreaza cu 30 min inainte de masa.


6 comentarii: