duminică, 4 iunie 2017

Happy Kid- Pentru copii sanatosi si fericiti!

Natura este cea mai buna prietena a copiilor ,ea  este "Zana cea Buna" care ii ajuta sa creasca sanatosi si fericiti.Stiu ca tentatiile sunt mari in ziua de azi si e greu sa ii oferi copilului numai alimente sanatoase ,dar nu este imposibil.
Legumele si fructele,verdeturile , sunt elementele de baza  pentru o alimentatie sanatoasa si fiindca nu sunt preferatele copiilor ,ele trebuie sa "lucreze sub acoperire" precum niste detectivi, spre exemplu briosele  cu morcov si dovleac  sunt un deliciu,insa daca pui unui copil un morcov si o felie de dovleac copt in farfurie nu o sa manance decat daca morcovul e "Super Morcovel" si dovleacul e "Burtosul Portocaliu" 😂😂😂😂😂 si eventual au si niste miere deasupra.
La dulciuri e mai complicat fiindca majoritatea copiilor care sunt la gradinita/scoala au la pachet dulciuri si e cam greu sa-i spui copilasului tau ca o para  sau o banana e mult mai sanatoasa decat un corn cu ciocolata si un suc plin de coloranti,dar daca ii invatam sa compare si sa descopere singuri care sunt diferentele intre alimentele sanatoase si cele nesanatoase atunci totul va fi mult mai simplu si vor alege singuri banana in locul cornului.

Pentru o Imunitate puternica ,un copil are nevoie de o alimentatie sanatoasa,de respectarea orelor de somn,de contactul cu natura ,de o igiena corespunzatoare si de parinti responsabili fara vicii, care ar putea pune in pericol sanatatea copilului.

Daca totusi copilul da semne ca nu este foarte rezistent in lupta cu  "invadatorii' ,Ayurmed isi uneste fortele cu "Zana cea Buna" si cu ajutorul siropului Happy Kid Sirop  ,din plante medicinale indiene ,incearca sa protejeze organismul copilului de "invadatori".





HAPPY KID Sirop este un produs natural din plante ayurvedice, cunoscute pentru proprietatile lor tonice, care sustin cresterea armonioasa si sanatoasa a copilului. Combinatia dintre Elettaria cardamomum, Glycyrrhiza glabra, Aegle marmelos, Carum carvi si Bacopa monnieri, alaturi de celelalte plante din produsul HAPPY KID Sirop, au efecte sinergice contribuind la pastrarea unui apetit sanatos, la asimilarea corecta a substantelor nutritive din hrana, buna functionare a sistemului digestiv si hepatobiliar si eliminarea naturala a toxinelor. 

Complexul de fitonutrienti din HAPPY KID Sirop mentin sanatatea si functionarea normala a cailor respiratorii superioare, ajuta la eliminarea apei din organism si a radicalilor liberi, contribuind astfel la cresterea capacitatii de autoaparare a organismului si adaptare la conditiile de mediu.


Contribuie la:


- mentinerea unui apetit si tranzit intestinal normal cu asimilarea eficienta a substantelor nutritive din tubul digestiv si eliminarea toxinelor;

- sustine sanatatea sistemului respirator, sistemului digestiv si hepatobiliar;

- mentinerea capacitatii naturale de autoaparare a organismului;

- cresterea si dezvoltarea fizica si psihica armonioasa a copilului.


Modul de utilizare si doza recomandata: 

Copii 2-4 ani: cate 1 lingurita pe zi.

Copii 4-8 ani: cate 2-3 lingurite pe zi.

Copii 8-14 ani: cate 1-2 lingurite de 3 ori pe zi. 

Se administreaza cu 30 minute inainte de masa, in cure de minim 30 zile.

Zambareata mea ,a strambat putin din nas cand a auzit ca vreau sa-i dau o "licoare " ,dar pana la urma am pacalit-o si i-a placut gustul siropului,ar fi fost bine daca nu avea zahar ,poate mierea era mai potrivita insa stiu ca o combinatie de plante poate avea un gust total neprietenos chiar si pentru adulti.Mi-a spus mamicuta ei ca nu s-a mai plans de dureri de burtica  de cand a luat siropelul,asta fiindca in ultima vreme manca toate "gorgoazele" de prin copaci 😊😊😊 (asa faceam si eu cand eram mica ,asa ca nu o condamn 😄) si are pofta de mancare mai mare . Daca printesa mica va avea o imunitatea mai buna si va creste sanatoasa  va observa mamica pe parcurs,acum e HAPPY KID.




4 comentarii: