joi, 20 iunie 2019

Scapa de celulita,cu produsele Apidava!

Vreau o piele fara celulita, tonifiata si ferma!Toata lumea cred vrea asta 😊 Celulita nu iarta pe nimeni,indiferent de numarul de kilograme sau varsta ,aceasta pune stapanire pe trupurile noastre.

Factorii care contribuie la aparitia celulitei:

Lipsa sportului,sedentarismul este un factor important in aparitia celulitei. Activitatile fizice intense si regulate au rolul de a tonifia muschii, iar aspectul de coaja de portocala va fi diminuat.

Deshidratarea corpului,este un alt factor favorizant. Atunci cand organismul este deshidratat, acesta nu mai poate elimina toxinele, iar acestea se depun sub forma de grasime sub piele, iar astfel provoaca aparitia celulitei.

Tulburarile digestive reprezinta un alt factor care contribuie la aparitia celulitei. O alimentatie alcatuita din produse procesate, cu sare, grasimi si dulciuri conduce la tulburari digestive si  favorizeaza aparitia celulitei, toate acestea contribuie la construirea depozitelor de grasime de sub piele.

 Dereglarile hormonale pot si ele responsabile de aparitia celulitei. In a doua jumatate a ciclului menstrual femeile retin foarte multa apa,precum si toxine ce sunt acumulate sub forma de depuneri celulitice. Estrogenul, hormonul sexual feminin, este principalul responsabil de cresterea in volum a celulelor grase din partea inferioara a corpului.

 Oboseala si stresul sunt dusmani de temut in ceea ce priveste aparitia grasimii corporale si, implicit a celulitei, chiar daca nu exista  excese alimentare.

Fumatul si consumul de alcool sunt de asemenea responsabili de aparitia celulitei.Fumatul poate scadea circulatia de la nivelul pielii  si afecteaza formarea colagenului, ajutand astfel grasimea sa para mult mai vizibila sub piele.Alcoolul deshidrateaza si cum am mentionat mai sus,deshidratarea conduce la aparitia celulitei.

Daca celulita nu este tratata la timp, se poate ajunge la probleme grave de circulatie si chiar la dureri mari ale pielii.
Din fericire exista o multime de modalitati de combatere si tratare a acesteia.Primul pas in combaterea celulitei ar fi un stil de viata sanatos.

Remedii naturale impotriva celulitei:

Zatul de cafea - Scrubul preparat in casa din zat de  cafea ajuta la reducerea aspectului de coaja de portocala si lasa pielea catifelata si tonifiata.

Uleiul de cocos - este  detoxifiant, contribuie la eliminarea toxinelor din corp. Accelereaza metabolismul,ceea ce conduce  la arderea grasimilor.

Mierea - masajul cu miere sau cu produse pe baza de miere scade riscul de infectii, creste rezistenta impotriva virusurilor, reduce oboseala, ajuta la eliminarea toxinelor si a celulelor moarte. Contribuie chiar la scaderea in greutate, la imbunatatirea circulatiei sanguine si la combaterea eficienta a celulitei, putandu-se obtine rapid o eliminare a aspectului de coaja de portocala.
Oricat imi place mierea ,nu prea am timp sa stau in costumul Evei unsa cu miere 😊,plus ca risc sa atrag furnicile si nu imi place acupunctura:)) asa ca prefer cremele cu miere,sunt mai practice 😊.



Crema anticelulitica de la Apidava cu Unt de SHEA, Miere, Propolis, Ulei esenţial de Pin şi Ceară de albine este un produs natural,ideal pentru un masaj prelungit care tonifica pielea si reduce aparitia aspectului de coaja de portocala.
Combinatia de Propolis, Ulei de Pin si Extract de Salcam este un tratament foarte eficient impotriva celulitei, cu efect de stimulare a microcirculaţiei locale .
Propolisul este un produs 100% natural cu un continut foarte bogat în antioxidanti naturali, care ajuta corpul la eliminarea toxinelor.
Uleiul esential de Pin are calitatea deosebita de stimulare a circulatiei sangvine si a tonusului muscular.
Are un miros placut,o textura cremoasa intra rapid in piele.Aplic un strat generos si incep sa imi masez pielea,folosesc si un roller pentru masaj pentru efect mai rapid si eficient. Dupa aplicare pielea este hidratata,catifelata si mai tonifiata.Se observa o imbunatatire a aspectului pielii,o aplic dupa ce imi exfoliez pielea cu zat de cafea.Acesta este un prim pas in lupta mea cu celulita,am grija sa ma hidratez corespunzator si incerc sa fac mai multa miscare pentru rezultatele dorite.



Proprietaţi:


– regenereaza si protejeaza epiderma;
– revitalizeaza si hraneste pielea;
– reface tesuturile deformate de celulita;
– tonifica musculatura;
– hidrateaza pielea;
– stimuleaza circulatia sanguina;
– produs destinat pielii corpului si zonelor afectate de celulita.


Pentru a-mi mentine pielea hidratata pe parcursul zilei folosesc Crema de corp de la Apidava cu Miere, Propolis, Ceara de albine, Unt de SHEA si Uleiuri esentiale.
Untul de shea, sau untul de karité ameliorează cicatricile si vergeturile si este considerat de cel mai bun antidot natural impotriva imbatranirii pielii.
Untul de shea stimuleaza regenerarea celulara, previne imbatranirea pielii si are proprietati hidratante si nutritive excelente pentru corp. Tonifica, lumineaza si reda elasticitatea pielii intr-o maniera impresionanta.
Untul de shea permite celulelor cutanate sa produca mai mult timp colagen si elastina si astfel favorizeaza vindecarea afectiunilor pielii.
Crema cu Unt de shea ,Miere, Propolis, Ceara de albine si Uleiuri esentiale asigura un efect protector pentru combaterea imbatranirii pielii protejand pielea cu o pelicula invizibilă ce permite evitarea deshidratarii si este foarte eficienta impotriva agresiunilor cauzate de soare, vant si schimbarea brusca a temperaturii.
Miroase “delicios”,are o textura cremoasa ,intra rapid in piele.Dupa aplicare pielea mea este  mai hidratata,catifelata,luminoasa ,tonifiata si parfumata.



Proprietaţi:


– hidratant intens pentru pielea uscata si iritata
– stimulant, activeaza microcirculația
– cicatrizant, accelereaza vindecarea plagilor
– stimuleaza sinteza de colagen care previne ridurile 
– factor de protectie UV


*O campanie Brander

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu