marți, 25 mai 2010

Concurs Pagini Aurii
Paginii Aurii iti ofera sansa sa descoperi frumusetile Chinei,Marei Britanii si posibilitatea de a avea un ebook reader Amazon Kindle sau 300 de euro in buzunar.
World EXPO este organizata la fiecare 2 ani; anul acesta are loc in Shanghai, China. Aceasta a inceput la data de 1 mai si se va incheia pe 31 octombrie 2010. World EXPO 2010 este o expozitie globala, non-comerciala, la care participa majoritatea tarilor lumii.
Excursia bloggerilor castigatori la Shanghai va dura de pe 26 iulie pana pe 31 iulie.
Cazarea va fi asigurata la un hotel de 4 stele, cu mic dejun inclus, din apropierea zonei unde se va derula expozitia. Castigatorii vor dispune de inca 300 euro de persoana pentru alte cheltuieli. Biletul pentru intrarea in expozitie va fi valabil trei zile, in timpul Zilei Romaniei (29 iulie) organizata de pavilionul tarii noastre. Transportul pana in Shanghai si inapoi este asigurat de organizatori.

Londra, capitala Marii Britanii, este gazda evenimentului Ad:tech ce a avut loc pentru prima data in orasul de pe Tamisa in anul 2000. Timp de 10 ani, Ad:tech Londra a reusit sa stranga nume importante din lumea marketingului digital si a comunicarii.
Doi bloggeri din echipa castigatoare vor putea merge la Ad:tech Londra, eveniment ce are ca tema marketingul digital. Excursia va incepe pe 20 septembrie si se va incheia pe 23 septembrie. Conferinta va avea loc pe 21 si 22 septembrie. Bloggerilor li se va oferi transport cu avionul, plus cazare la un hotel de 3 stele. Acestia vor dispune de 200 euro de persoana pentru alte cheltuieli.

Kindle este un ebook reader creat de Amazon pentru a putea avea o intreaga biblioteca cu tine, oriunde te-ai afla. Poti citi carti in diverse formate, incluzand popularul format PDF, fisiere text (TXT), HTML, DOC, etc. si formatul proprietar Kindle, AZW.
Premiul constand intr-un Amazon Kindle va fi oferit, prin tragere la sorti (utilizand site-ul random.org), unuia din bloggerii din celelalte patru echipe necastigatoare conform regulamentului.

Premiul constand in 300 de euro pentru fiecare blogger din cei cinci cu numarul cel mai mare de cautari efectuat in widget-ul lor , cu conditia ca acestia sa nu fi castigat deja unul din celelalte premii.. Masurarea numarului de cautari se va face printr-un mecanism de tracking dezvoltat de organizatori.

Pentru a participa la concurs trebuie sa va alaturati unei echipei Cabral, Denisuca, Clickio, eCostin, Chinezu.Eu fac parte din echipa lui Cabral,alaturati-va si voi echipei!!!INTRATI PE

http://www.goldenbox.ro
PENTRU A PARTICIPA LA CONCURS!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu