marți, 18 aprilie 2017

Par puternic si revigorat cu Schauma Nature Moments

Natura este o sursa nemaipomenita de elemente care sunt benefice pentru sanatatea noastra si care cu ajutorul acestora ne putem evidentia frumusetea naturala.

Inspirata din secretele naturii este si gama Schauma Nature Moments, nou                       lansata de Schwarzkopf România .


Folosind calitatile secrete ale lavandei si ierburilor de Provence, ale mierii si uleiului de cactus, ale uleiului de masline si extractelor de aloe vera sau ale zmeurei si uleiului de floarea soarelui, gama Nature Moments raspunde nevoilor unice de ingrijire ale oricarui tip de par.

Zmeura nici nu a inflorit, insa am regasit-o alaturi  de uleiul de floarea soarelui in Samponul si balsamul Schauma NATURE MOMENTS Raspberry Sunflower Oil , special create pentru parul vopsit si deteriorat.




Samponul si balsamul Schauma NATURE MOMENTS Raspberry Sunflower Oil sunt special concepute pentru parul vopsit,supus formulei agresive a majoritatii colorantilor .Sunt create pentru a hrani , proteja si pentru ai reda stralucirea firul de par de la radacina pana la varfuri.
Zmeura are rolul de a da stralucire si de a purifica parul.
Uleiul de floarea soarelui este bogat in nutrienti si hidrateaza foarte bine parul.

Dupa un astfel de rasfat cu aroma de zmeura sunt multumita de rezultat,parul meu este stralucitor,matasos,usor de pieptanat si desi nu este un sampon pentru volum mi-a pastrat volumul natural,am patit cu alte sampoane ca ,dupa spalare parul  sa nu mai aiba nici un pic de volum, dar cu noul Schauma din fericire nu a fost cazul.

Fotografia postată de Andreea Yady Deea Elena.


Fotografia postată de Andreea Yady Deea Elena.



#buzzstore #buzzschauma #naturemoments

4 comentarii:

  1. nu am mai luat de mult de la Schauma, trebuie sa remediez!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da si eu am ramas uimita,ce am incercat in trecut nu era tocmai pe placul meu

      Ștergere
  2. Eu am cumparat de muuult samlon de la Schauma si nu m-am impacat cu el. Dar sigur voi incerca ceva din noua gama, acum sa ma decid ce....cu lavabda sau cu zmeura

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nici mie nu mi se potriveau formulele mai vechi dar gama aceasta chiar e ok

      Ștergere