sâmbătă, 9 martie 2019

Un par regenerat cu AVON Advance Techniques Reconstruction

Ritualul profesional de reconstructie a firului de par se poate face si acasa cu ajutorul celor trei produse AVON Advance Techniques Reconstruction.

Eu le-am primit in cadrul campaniei de testare lansate de BUZZStore si Avon Space ,alaturi de mini perii de par si brosuri pentru prietenele mele. 





Nu folosesc des produse precum placa de par,ondulator ,cel mai des folosesc uscatorul de par,la el nu pot sa renunt .Chiar daca nu il supun des la tratament termic,totusi parul meu pare uscat,ii lipseste stralucirea,varfurile sunt despicate.

Cele trei produse Avon Advance Techniques Reconstruction:

actioneaza impreuna pentru regenerarea si fortificarea parului .







Prima oara am folosit doar samponul,fiindca ma grabeam si nu aveam timp de tot ritualul.Are un miros placut,curata bine parul,insa fiindca nu am folosit balsam parul meu, care este foarte rebel,mai avea putin si isi lua zborul 😂.Partea pozitiva a fost ca nu s-a incurtat,fiindca de obicei daca folosesc doar sampon ,plang atunci cand trebuie sa ma pieptan 😫


A doua oara am respectat ritualul si am folosit si balsamul ,care mi-a hidratat bine firul de par si l-a mai potolit putin .L-am pieptanat usor,fara suferinta 😅

Declaratia de dragoste pentru par continua....





Am vorbit despre samponul si balsamul Avon Advance Techniques Reconstruction,acum a venit randul Uleiul ser hidratant cu uleiuri de argan si cocos.
Uleiul de argan din compozitia acestui ser reface parul uscat si deshidratat si hidrateaza firele de par distruse, de la radacina pana la varfuri. Uleiul de cocos regenereaza si intareste firul de par si ii ofera un luciu stralucitor si textura matasoasa.
Pot spune ca a fost dragoste la prima atingere 😂,eram sceptica la inceput ,fiindca de obicei nu prea ma impac cu uleiurile de par,imi reduc drastic volumul si parul meu arata de parca l-a lins pisica 😂 .Din fericire acest ser nu a avut acest efect ,din contra e chiar ce cautam.
Parul meu este foarte rebel si dupa spalare are foarte mult volum,asemanator cu cel pe care il capeti atunci cand bagi degetele in priza la 220V 😂.Eeei acest ser spre bucuria mea ,reuseste sa potoleasca firele rebele si sa-i confere un aspect matasos,stralucitor fara sa-l incarce.
L-am folosit in doua moduri ,asa cum este si recomandat: 

👩masca de par dupa samponare si aplicarea balsamului ;
👩ser aplicat pe parul uscat,doar pe lungime si la varfuri.


Face un trio perfect cu samponul si balsamul Avon Advance Techniques Reconstruction.Dar din acest trio,serul imi place cel mai mult.😍

4 comentarii:

  1. imi place tare mult si mie serum-ul cu argan si cocos, chiar aveam nevoie!

    RăspundețiȘtergere
  2. Si mie imi place mult serul.Si balsamul e ok.CU samponul nu prea se impaca parul meu...mi se pare ca imi lasa parul prea aspru

    RăspundețiȘtergere