luni, 20 aprilie 2020

Shaorma cu piept de rață

INGREDIENTE:


  • 1 cartof dulce
  • 1 lingură pesmet
  • 1 lingură parmezan ras
  • 200 g piept de rață cu piele afumat
  • 100 g mozzarella
  • 1 castravete
  • 50 g rucola
  • 2 linguriță sos pesto
  • 2 lingură ketchup dulce
  • 2 tortilla
  • 1 lingură ulei de măsline

MOD DE PREPARARE:


Cartoful dulce se taie in bucati mici se amesteca cu o lingura de pesmet, parmezan,ulei de măsline, sare si piper. Se așează fiecare bucata într-o tavă tapetată cu hârtie de copt .Se coc in cuptor la foc mic până devin crocanți in exterior și moi in interior.

Pieptul de rata afumat se taie fâșii. Se rumenește într-o tigaie cu tot cu piele.


Castravetele și mozzarella se taie in fâșii. Prima bucata de tortilla se încălzește 30 de sec pe fiecare parte.

Cartofii se scot din cuptor și se începe montarea shaormei.
Se unge lipia cu sosul pesto, se adaugă rucola, pieptul de rata, castravetele, mozzarella, cartofii și ketchupul. Se rulează și se încălzește 2 minute in tigaie.

Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu