duminică, 21 iunie 2020

Noul detergent Lenor AllInOne PODS

Cine nu iubeste mirosul proaspat de haine spalate si curate?!Balsamul meu preferat are acum perechea perfecta pentru ingrijirea hainelor – noul Lenor detergent.

Particip bucuroasa la noua campanie lansata de BUZZStore si Lenor Romania.

Pachetul de testare este foarte atractiv: 2 cutii de capsule de detergent predozat Lenor AllInOne PODS de cate 15 spalari (Spring Awakening si Gold) , 1 sticla de balsam 1l Lenor Spring Awakening (33 spalari), 1 sticla de balsam 0,55l Gold Orchid (18 spalari), 10 capsule si pliante pentru prieteni.
Balsamul Lenor îl folosesc de mult timp și nu am nimic să-i reproșez 😉Acum și-a gasit #perecheaperfectă - noul detergent capsule Lenor.


Balsamul Lenor Spring Awakening prin tehnologia Anti-Age3 previne pierderea culorii, a formei si scamosarea țesăturilor. Detergentul capsule Lenor Allin1 PODS Spring Awakening a fost creat pentru a lucra in armonie perfecta cu balsamul Lenor!

Prima oara am testat detergentul fiindcă eram curioasa de eficienta lui.Am pus o capsula in mașina de spălat, pentru 2-3 kg de haine și după tricourile mele erau perfect curate și albe, exceptând unul care avea câteva pete galbene și din păcate nu au dispărut,data viitoare voi incerca sa pun 2 capsule.Parfumul detergentului e la fel de plăcut și discret precum cel al balsamului.
Ulterior le-am folosit pe amândouă și hainele erau într-adevăr mai parfumate, și-au păstrat mai bine forma.Perechea Lenor detergent Allin1 PODS Gold Orchid si balsamul Lenor Gold Orchid ofera o experienta revitalizanta datorita parfumului Gold Orchid, cu note seducatoare de vanilie pretioasa.
Ador culorile,de aceea am mai multe țesături colorate și mereu îmi fac stoc de detergent pentru colorate.Cu 2 capsule de detergent Lenor am spălat 5kg de haine vesele, balsamul a fost cireașa de pe tort,miroase divin.Cand le puneam la uscat m-am simțit că la spa, mireasma m-a făcut să uit că nu îmi place să întind rufe 😂
In concluzie detergentul capsule Lenor Allin1 PODS s-a dovedit a fi un prieten bun al hainelor mele, a scos cu usurinta petele de cirese( fructele mele preferate,as manca non-stop 😂) si alte pete nesuferite🌊 Se pare ca nu doar tenul meu se bucura de tehnologia Anti-age, ci si tesaturile 😉, tehnologia Anti-Age3 din Balsamul Lenor Spring Awakening previne semnele imbatranirii tesaturilor, nu stiam ce comoara am in casa😉
Sunt multumita de cele doua perechi Lenor, sunt eficiente si isi fac bine treaba💪

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu