sâmbătă, 15 august 2020

E ușor să lucrezi de acasă cu bunătățile GERBLÉ!

 In cadrul campaniei de testare lansate de BUZZStore și Nutrivita.ro îmi voi răsfața papilele gustative cu:

#MADLENE LAMAIE FARA ZAHAR DE LA GERBLÉ GLUCOREGUL, 196g

#GERBLÉ EXPERT DIETETIC BISCUITI OMEGA 3 CASTANE-IN, 200g

#GERBLÉ EXPERT DIETETIC BISCUITI MIERE-SUSAN, 200g

#GERBLÉ CHEC MARMORAT FARA GLUTEN & FARA LACTOZA, 200g

#GERBLÉ MADLENE CU OUA FARA GLUTEN & FARA LACTOZA, 200g

#GERBLÉ PAINE RUSTICA FARA GLUTEN, 350g


In pauzele mici și dese, am gustări GERBLÉ pe alese 😋

#MADLENE LAMAIE FARA ZAHAR DE LA GERBLÉ GLUCOREGUL, 196gPreferatele mele,sunt moi,fara zahar,fara coloranti si conservanti, cu arome exclusiv naturale.Ador aroma delicata de lămâie 😋

#GERBLÉ MADLENE CU OUA FARA GLUTEN & FARA LACTOZA, 200gSunt fana madlene ,acestea sunt simple,dar aromate cu oua proaspete si continut redus de zahar: -36% fata de media madlenelor din piata, fara coloranti, ulei de pamier sau lapte.Sunt pufoase și sățioase,nu simt nevoia sa mai mănânc una,doua trei 😂 cum se întâmpla de obicei.


#GERBLÉ PAINE RUSTICA FARA GLUTEN, 350g

Paine feliata cu maia, dupa o reteta traditionala.
Eu sunt adepta pâinii feliate, mi se pare practica,mai ales în timpul programului de lucru, este perfecta pentru o gustare rapida.Aceasta pâine GERBLÉ , nu conține gluten.
Glutenul este o proteina gasita in grau, orz, secara si este responsabil de elasticitatea aluaturilor si a derivatelor fainoase si face ca acestea sa creasca.
Exista persoane cu intoleranta la gluten, care au probleme gastrointestinale și persoane cu boala celiaca,o boala autoimuna provocata de gluten.
Eu, din fericire nu sunt intoleranta la gluten,însă am probleme gastrointestinale și produsele fara gluten,îmi ușurează digestia și mai diminuează din simptome.
Mie îmi place prăjită,este mai gustoasa,am servit-o cu salata de vinete,tocana de ardei,unt și legume.


Cui nu-i place checul??!!Eu îl ador,dar este atât de bun încât as manca un chec întreg singura 😂
Din fericire am descoperit #GERBLÉ CHEC MARMORAT FARA GLUTEN & FARA LACTOZA, 200gUn mini chec pufos, special creat pentru cei ce doresc sau sunt nevoiti sa elimine lactoza și glutenul.Cu lactoza nici eu nu mă împac prea bine.
Este perfect că gustare, are gust bun,nu este înecăcios și mă satur doar cu o bucata 🙈


#GERBLÉ EXPERT DIETETIC BISCUITI OMEGA 3 CASTANE-IN, 200gAceștia sunt preferații mei,au un gust deosebit 😋Contin Omega 3, vitaminele B6 si B12. Cu -58% zaharuri, -79% acizi grasi saturati comparativ cu media biscuitilor din piata, bogati in fibre, fara coloranti si conservanti, cu arome exclusiv naturale.Mmm ,ador gustul de castane,in curând e sezonul castanelor coapte😋


#GERBLÉ EXPERT DIETETIC BISCUITI MIERE-SUSAN, 200gGustoși și sățioși,eu mănânc cate 2 biscuiți la o gustare,nu pot manca 4 câți sunt in pachetel.Sunt bogati in fibre (o portie de 5 biscuiti acopera 22% din aportul zilnic recomandat), cu -46% zaharuri, -78% acizi grasi saturati si -56% sare, comparativ cu media biscuitilor din piata.
Nu sunt eu mare fana, a biscuiților însă toți biscuiții GERBLÉ pe care i-am încercat sunt delicioși și sănătoși.😋


Produsele GERBLÉ m-au cucerit,sunt gustoase,satioase si sanatoase!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu