luni, 21 iunie 2021

Băuturi vegetale Naturli' delicioase și sănătoase!

 Hello!Eu și laptele nu prea mai suntem prieteni, de fiecare data când beau lapte de vaca, simt un disconfort abdominal, de aceea m-am orientat spre băuturile vegetale și zilele trecute am primit două produse Naturli’: băutură vegetala de ovăz 0 zahăr si băutura vegetală de soia cu calciu și vanilie.

Prăjiturile sunt viața mea 😂 Noroc că eu pun foarte puțin zahăr în ele. Am descoperit o ciocolata calda cu aroma de cireșe și în combinație cu băutura vegetală de soia și vanilie

de la @naturli e geniala 😋.

Băutura contine ingrediente naturale și benefice organismului, precum boabe de soia, aromă naturală de vanilie, orez din agricultura ecologică, dar și adaos de calciu din alge. E delicioasă.

Am pus și în prăjitura in loc de lapte de vacă și a ieșit foarte bună 😋.


Aceasta este preferata mea, din cele două,îmi era poftă de clasica combinație de cereale cu lapte și a fost delicios, in plus nu m-a mai durut burta după. Aceasta băutură in combinație cu cereale crocante, căpșuni liofilizate și cocos proaspăt a fost yammy.
Am preparat și un smoothie delicios cu băutura vegetală Naturli’ cu ovăz și 0 zahăr, ingrediente:

- căpșuni

-1 banana

- 2 lingurițe semințe de chia

- 1/2 linguriță semințe de in

- 1 linguriță de miere

- un pahar de băutura vegetală Naturli’ cu ovăz și 0 zahăr

A ieșit un smoothie delicios și cremos😋

Naturli’ este un brand Orkla din 1988, fiind unul dintre primele branduri Plant Based din lume cunoscut la nivel internațional ca un lider în produsele pe bază de plante.


Sunt versatile aceste băuturi, pot prepara o mulțime de rețete, budinci, prăjituri, s.a.Au un gust bun, față de alte băuturi pe care le-am incercat și ingrediente naturale.


O campanie BUZZStore Naturli' Orklafoodsromania 

#BUZZNaturli #NaturliRomania


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu