Rețetă aceasta este delicioasa😋 Am făcut-o cu ce aveam prin casa, dar merita salvată, e curcubeu pe cerul gurii 😋
Ingrediente:
2 banane
2 bucăți de dovleac copt
1 lingura de iaurt grecesc
2 oua
O linguriță de scorțișoară
1/2 linguriță de pudra de anason
Esența de portocale
100 ml de ulei
3 linguri de faina fara gluten Farrabella(orez, tapioca)
5 linguri de fulgi fini de ovăz
8 g de praf de copt
Un vârf de linguriță de bicarbonat de sodiu
Se amestecă toate ingredientele, compoziția se pune in tava, (eu am pus într-una de silicon) și se bagă în cuptorul preîncălzit la 180 C. Este gata când trece testul scobitorii.
Cantitatea de faina sau ovăz poate sa difere in funcție de cantitatea de lichid, mărimea ouălor etc.Compozitia finala trebuie sa fie cremoasa, nici prea lichida , nici prea solida.
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu