miercuri, 23 august 2017

Cum economisesti inteligent la factura de energie si gaz?

Ce este piata de energie electrica si gaze naturale?

Pentru energie electrica  si pentru gaze, avem doua piete: 

  • o piata angro 
  • o piata de retail

Pe piata angro, furnizorii cumpara de la producatori. 
Pe piata de retail, consumatorul cumpara de la furnizor. Eu ca si consumator sunt  un client al pietei de retail.

Incepand cu 2017/2018 avem o piata libera  ,iar asta inseamna ca :
furnizorii cumpara de la ce producatori doresc  sau de la alti furnizori printr-o bursa specializata (OPCOM  pentru energie,BRM pentru piata de gaze ) si vand mai departe caror clienti doresc,iar clientii vor avea posibilitatea sa aleaga de la ce furnizor doresc sa cumpere.

Daca sunteti conectati de multi ani la un furnizor care administreaza reteaua din  zona in care locuiti NU inseamna ca trebuie sa cumparati energie/gaze  de la acest furnizor ,puteti alege un alt furnizor .Cel care administreaza reteaua este obligat de ANRE(Autoritatea Naţională de Reglementare în domeniul Energiei) sa asigure acces la energie indiferent ca faceti contract cu acesta  sau cu alt furnizor. ANRE reglementeaza strict tariful de transportare a energiei prin reteaua care va ajunge in casa.




Restart Energy este o companie care vine in ajutorul utilizatorilor casnici si al companiilor printr-un acces mai transparent la consumul de energie si gaz ,incercand sa protejeze planeta folosind energie din surse verzi si regenerabile.

Economisiti timp si scapati de birocratie - schimbarea furnizorului de energie si gaz acum dureaza  doar 5 minute , puteti beneficia de cea mai buna Oferta  al unui furnizor de energie si gaz - accesati platforma online  Restart Energy dati click pe "Cere Oferta" ,daca sunteti multumiti de oferta echipa Restart Energy se ocupa de toate demersurile.


Maxima comoditate ,fara costuri ascunse!Schimbarea furnizorului este complet gratuita.

Instalatia de electricitate si gaz ramane aceeasi.

Preturile sunt mai mici,faceti economie la  factura de energie si economie la factura de gaz!


Beneficiati de serviciul de Suport Clienti prin multiple canale  de conectare:

TelVerde gratuit, Whatsapp, Facebook Messenger, Chat online si numere de urgenta disponibile 24h.


 Pentru  problemele la reteaua de distributie  puteti  suna 24h din 24 pentru a intermedia problema intre voi si firma de distributie.


Garantia de satisfactie este asigurata la Restart Energy: contractul  de furnizare va da libertatea de a va razgandi oricand, fara sa dati explicatii.



 Servicii de asistenta la reteaua de electricitate si gaz natural prin parteneri autorizati cu 25% reducere.
Partener Lyoness, primiti Cashback si shopping points cu plata fiecarei facturi!

Daca doriti sa va schimbati furnizorul de energie si gaz si optati pentru Restart Energy pana pe 31 august ,participati la  campania “EȘTI PREGĂTIT PENTRU O NOUĂ EXPERIENȚĂ DE FURNIZARE?” unde primiti automat GRATUIT

un set de 3 becuri cu LED

+

intrati in tragerea la sorti pentru un telefon iPhone7!



3 comentarii: