A venit frigul si bineinteles ca nu vine niciodata singur ,ci cu "prietenii" lui - raceala,gripa si altii mai periculosi,cum majoritatea vin insotiti si de ea -Tusea , foarte insistenta de altfel ,trebuie sa-i primim asa cum merita : cu un produs natural din plante medicinale indiene.Ii tratam regeste ,nu le dam
chimicale, ii servim cu sirop natural - Coughend Sirop ce contribuie la mentinerea capacitatii naturale a organismului de autoaparare si adaptare la conditiile de mediu (ssst ...adica ne scapa de "prietenii" frigului ).Din pacate ,de frig nu vom scapa prea curand, insa il puteam impiedica sa ne afecteze sanatatea si buna dispozitie.
COUGHEND Sirop este un produs natural din plante medicinale indiene, care sustin sanatatea cailor respiratorii si contribuie la decongestionarea acestora prin mentinerea fluiditatii mucusului si favorizarea eliminarii acestuia in cazul tusei productive si calmeaza actul reflex de tuse in caz de tuse seaca.
Prin calmarea tusei este redusa uscaciunea si iritarea de la nivelul arborelui respirator. COUGHEND Sirop poate fi administrat pe intreaga durata a anotimpului rece ,atat adultilor cat si copiilor.
Prin calmarea tusei este redusa uscaciunea si iritarea de la nivelul arborelui respirator. COUGHEND Sirop poate fi administrat pe intreaga durata a anotimpului rece ,atat adultilor cat si copiilor.
Contribuie la:
- mentinerea starii de sanatate a aparatului respirator;
- fluidificarea secretiilor bronsice si eliminarea lor, reducerea uscaciunii si iritatiei la nivelul gatului si bronhiilor;
- diminuarea tuturor formelor de tuse si a efectelor neplacute datorate ei;
- facilitarea procesului de respiratie prin decongestionarea cailor respiratorii;
- complementar in terapia astmului bronsic (bronhodilatator);
- mentinerea capacitatii naturale a organismului de autoaparare si adaptare la conditiile de mediu.
Proprietatile plantelor din compozitie:
Pistacia integerrima (Kakar singhi) - sustine fluidificarea si eliminarea secretiilor bronsice (adjuvant in tuse, astm) si reduce retentia apei la nivel pulmonar.
Adhatoda vasica (Vasa) - contribuie la relaxarea muschilor traheali si la fluidizarea si eliminarea secretiilor bronsice, promovand sanatatea arborelui respirator superior.
Piper longum (Piper indonezian) - reduce secretia de mucus la nivelul tractului respirator si sustine circulatia pulmonara. Este util in toate formele de tuse seaca prin calmarea reflexului de tuse.
Cyperus rotundus (Nagarmotha) - rizomul contine fitonutrienti care au efect de calmare a tusei si de relaxare a cailor respiratorii, astringent, diaforetic, analgezic, antispasmodic, sedativ. Sustine eliminarea bacteriilor patogene care de obicei cauzeaza infectii in regiunea tractului respirator superior si inferior.
Ocimum sanctum (Busuioc indian) - extractul din frunze si partile aeriene ale plantei contribuie in general la sanatatea respiratorie, sustine functia pulmonara. Este una dintre principalele plante care, datorita efectelor expectorante si bronhodilatatoare, anti-alergice si anti-inflamatorii este utilizata pentru tuse si raceala. Datorita prezentei unor substante active in uleiurile sale esentiale, elimina congestia respiratorie fiind benefica in cazul bolilor respiratorii.
Glycyrrhiza glabra (Lemn dulce) - radacina de lemn-dulce favorizeaza mentinerea sanatatii mucoasei sistemului respirator, contribuie la fluidificarea secretiilor traheo-bronsice si faringiene, precum si iritatia gatului. Este benefic in afectiuni ale cailor respiratorii superioare, insotite de procese inflamatorii, mai ales la copii si batrani. Lemnul dulce este util in tusea seaca si productiva. Sustine sistemul imunitar in infectii bacteriene sau virotice.
Zingiber officinale (Ghimbir) - rizomul contine uleiuri esentiale care sunt deosebit de eficiente in tusea productiva (favorizeaza expectoratia) si in problemele respiratorii alergice, cum este astmul. Decongestioneaza caile nazale superioare, umezeste mucoasa gatului. Ghimbirul ajuta in raceli si gripe prin actiunea sa diaforetica.
Abies webbiana (Talispatra) - frunzele au un continut bogat de uleiuri volatile cu actiune antiseptica si favorizeaza expectoratia mentinand sanatatea mucoasei tractului respirator in tulburari respiratorii acute si cronice.
Solanum xanthocarpum (Kantakari) - extractul din planta este util in febra, tuse, astm. Este folosit in dureri de gat si reumatism. Pulberea de planta are actiune antitusiva in tusea nespecifica si astm bronsic si a fost explicata prin diminuarea eliberarii histaminei de la nivelul plamanilor.
Cinnamomum zeylanicum (Scortisoara) - scoarta de scortisoara ajuta la ameliorarea problemelor tractului respirator, cum ar fi congestie pulmonara, infectii ale gatului, raceala si gripa. Scortisoara functioneaza ca antibacterian facilitand distrugerea bacteriilor patogene din sistemul respirator superior si regleaza temperatura in caz de gripa sau raceala.
Viola odorata (Toporasi) - este un antiseptic al cailor respiratorii fiind utilizata de multa vreme in raceli si gripe, deoarece sustine eliminarea excesului de mucus si refacerea rapida a sistemului respirator.
Sarcostemma brevistigma (Somlata) - mentine sanatatea sistemului respirator prin efectele sale de relaxare a cailor respiratorii, eliminarea secretiilor bronsice in exces si sustinerea sistemului imunitar.
Mentha piperita (Menta) - sustine eliminarea excesului de mucus din arborele traheo-bronsic. Mentolul din planta este un decongestionant puternic si in acelasi timp regleaza temperatura corpului in caz de febra. In cazurile de astm, timolul actioneaza ca un atitusiv natural.
Cinnamomum camphora (Camfor) - sustine diminuarea senzatiilor de uscaciune si arsura a mucoaselor, care pot aparea in cazul unei gripe sau raceli. Este utilizat in situatii precum: inflamatia gatului, astm, tuse, febra. Are un efect reimprospatant al respiratiei si calmeaza reflexul de tuse.
Modul de utilizare si doza recomandata:
Copii intre 1-3 ani: cate ½ lingurita (2.5ml) de 2 ori pe zi.
Copii peste 3 ani: cate 1 lingurita (5ml) de 2 ori pe zi.
Adulti: cate 1-2 lingurite (5-10ml) de 2-3 ori pe zi.
Se administreaza cu ½ ora inainte de masa sau la o ora dupa masa.
Acest produs Nu se recomanda persoanelor cu diabet.
Pentru persoanele cu diabet, se recomanda varianta COUGHEND Sirop fara zahar.
Recunosc ca in sezonul rece ,tusea ma necajeste destul de des, am gatul foarte sensibil si imediat ce simt aer rece,ma ustura si isi face aparitia tusea sacaitoare ,din pacate deja am experienta, astfel incat ma pregatesc din timp,ma alimentez cu dropsuri cu eucalipt si miere,sirop de tuse ,ceaiuri (cel de salvie e foarte eficient ),miere,propolis .
Coughend Sirop are un gust bun,mie imi plac combinatiile de plante ,chiar azi ma deranja tusea,vantul puternic de afara e responsabil si am luat o lingurita de sirop si nu am mai avut probleme vreo cateva ore ,in special seara si dimineata e foarte deranjanta .Inainte de culcare voi mai lua o lingurita pentru a fi sigura ca nu o sa ma trezeasca din somn .
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu