Se pare ca a devenit un obicei sa gatesc seara ,chiar si in weekend ,fiindca in timpul saptamanii ,nici o sansa sa gatesc mai devreme,doar daca as avea un robot care gateste singur.dar pana voi fi eu multimiliardara :))))) ,am primit un ajutor de nadejde in bucatarie.
BUZZStore si Kenwood Romania mi-au trimis pentru a testa un robot de bucatarie super fain, Titanium Chef Kenwood KVC7320S.
Robotul de bucatarie Titanium Chef de la Kenwood KVC7320S ,pe care il testez in campania de testare gratuita lansata de BUZZStore si Kenwood Romania,este un robot de bucatarie fiabil,proiectat pentru a ne face munca mai usoara in bucatarie .
Putere motor 1500W
Inima robotului din linia Titanium CHEF este un motor solid si durabil de 1500 W.
Vas din otel inoxidabil
Capacitatea sa - pana la 4,6 litri permite :
Capacitate - prajituri: 2,72 kg
Capacitate - aluat: 2,18 kg
Capacitate - albusuri de ou: 12
Capacitate - faina pentru produse de patiserie: 680g
Bolul este prevazut cu capac anti-stropire.
Confort si control al muncii
Utilizarea confortabila este asigurata de: un sistem simplu de deschidere a partii superioare prin simpla apasare a unui buton si un sistem inteligent de control al vitezei cu iluminare tip halo .
3 teluri SYSTEM PRO din otel inoxidabil
- Carlig spiralat pentru aluat
- Tel pentru creme
- K-beater pentru aluaturi fragede
Telul K este ideal pentru prepararea unui aluat de biscuiti si pentru o mixare de neegalat in smantana. Carligul de aluat framanta in mod eficient aluatul.
2 unelte flexibile:
- Flexi beater
- Folding tool (functie de pliere unica)
Blender de sticla termo-rezistenta
Capacitatea blenderului este de pana la 1.6 l si lamele din otel inoxidabil cu 4 zone permit pregatirea unei cantitati mari de smantana, supe sau creme.
Peste 20 de accesorii disponibile
Exista peste 20 de accesorii disponibile de la tocat carne pana la preparat paste.
Reteta de paine preparata de mine contine urmatoarele ingrediente:
700 g de faina
15 g de drojdie proaspata
1 lingura de zahar
2 lingurite de sare
2 oua
100 ml de lapte batut
220 ml apa calda
20 ml de ulei
Se pun in bolul robotului ingredientele uscate si apoi se adauga ingredientele lichide si la final nucile.Se porneste robotul Kenwood KVC7320S la inceput la viteza mica,dupa care treptat se creste viteza, pana rezulta o compozitie omogena,aprox 10 minute dureaza toata operatiunea.
Aluatul rezultat se lasa la dospit in bol pana isi dubleaza volumul.Apoi se pune in tava unsa in prealabil cu ulei ,se unge cu ou si se presara seminte de in deasupra.Se mai lasa la dospit in tava 15 minute .Dupa care se introduce tava in cuptor.Iar rezultatul este cel din poze.Pofta Buna!
Reteta video :
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu