Dupa ce am testat mixerul robotului Titanium Chef de la Kenwood KVC7320S , in campania de testare gratuita lansata de BUZZStore si Kenwood Romania, cu reteta de paine si cea de prajitura,a venit si randul blenderului din sticla termo-rezistenta ,capacitate 1.6 l cu lamele din otel inoxidabil cu 4 zone ce permit pregatirea unei cantitati mari supa crema sau orice se poate blendui.
Ingrediente:
2 cartofi mari dulci
2 felii mari de dovleac
1 ceapa
50 g de telina
50 g de pastarnac
150 ml smantana lichida 32% grasime
300 ml supa de legume
busuioc uscat
ulei de masline
10 g seminte de in
sare,piper
Cartofii dulci se sectioneaza in jumatati si impreuna cu feliile de dovleac se pun intr-o tava ,se stropesc cu putin ulei de masline,se asezoneaza cu sare si busuioc uscat si se introduce in cuptor ,pana sunt coapte.
Ceapa,telina si pastarnacul se curata,se taie si se pun la fiert in apa cu putina sare.Supa rezultata,se pastreaza .
Dupa ce toate legumele au fiert,respectiv copt,se adauga in blenderul robotului Kenwood KVC7320S,impreuna cu un praf de sare si piper,supa in care a fiert ceapa,telina si pastarnacul si frisca lichida.Se porneste blenderul si in cateva minute supa este gata.
Se serveste cu seminte de in deasupra si putin ulei de masline.
Pofta Buna!
Reteta video:
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu