luni, 3 decembrie 2018

Review produse naturale de la Vivanatura

Iarna, natura hiberneaza sub covorul alb de zapada si desi nu imi place iarna recunosc ca perioada sarbatorilor e minunata .De obicei imi place sa fac cadou, produse de ingrijire cu ingrediente naturale,citesc cu atentie etichetele produselor si aleg mereu cele mai bune produse.Produsele de la Vivanatura sunt in categoria produselor pe care le apreciez , au fost create din dragostea pentru natura.Produsele Vivanatura au fost create pornind de la  principii traditionale, cum sunt informatiile din medicina traditionala romaneasca si medicina ayurvedica, precum si mijloace si tehnologii noi de prelucrare, care urmaresc sa pastreze intacte proprietatile plantelor si altor substante naturale folosite.

Am primit pentru o testa patru produse pe care nu le-am mai incercat pana acum,insa care m-au cucerit de prima oara cand am citit eticheta de pe ambalaj,contin 98 -100% ingrediente naturale,acestea sunt :

Crema anticelulitica cu guarana si ceai verde 250 ml

Crema de masaj pentru picioare Varicastan 75 ml
Gel cu argint si aloe vera Aloe Plant 20 ml
Deodorant unisex cu bisabolol si argint Neutrino 100 ml


Crema anticelulitica cu guarana si ceai verde - contine un complex de 98% substanțe naturale precum ulei de masline, ulei de germeni de grau, ulei de grapefruit, ulei de migdale dulci, ulei de

samburi de struguri, ulei de lamaie, ulei de tea tree, ulei de lemongrass, ulei de jojoba, ulei de cimbru, cafea verde, ceai verde, guarana, iedera,extract de castan,extract de ardei iute,extract de Hamamelis virginiana.
Extractele de guarana, ceai şi cafea verde stimuleaza microcirculatia, lipoliza si confera

fermitate pielii.
Uleiul de lamaie si grapefruit combat si previn celulita, mentinand pielea tanara si ferma. In plus, ajuta la regenerarea epidermei, deoarece elimina celulele moarte de la suprafata pielii.

Daca masajul se realizeaza cu miscari ferme, de netezire, frictiune si framantare eficienta cremei
anticelulitice creste. Este foarte important si adoptarea unei alimentatii cat mai sanatoasa, naturale. Crema se aplica de doua ori pe zi.

Imi place mirosul fresh ,are o textura lejera intra repede in piele ,este o adevarata placere sa-mi masez pielea cu ea.Dupa aplicare pielea mea este mai hidratata,catifelata ,tonifiata si stralucitoare.O aplic dimineata si seara.



Crema de masaj pentru picioare Varicastan – este o crema 100% naturala ce contine ingrediente precum : castan, hamamelis, nuc, salcie, arnica, iedera, lavanda, menta, ulei de masline, tea tree, galbenele, tataneasa, afin, maces.Datorita acestui cocktail de ingrediente naturale  este un adevarat balsam pentru picioarele obosite, inflamate, cu circulatie periferica deficitara si varice.
Continutul bogat in ingrediente vegetale active are actiune regeneratoare si antiinflamatoare cu efecte de calmare si drenare a circulatiei sanguine la nivelul  picioarelor.
Se aplica in mod regulat seara si, la alegere, dimineata sau in timpul zilei.

Cand am desfacut-o am simtit un  miros de plante , textura este lejera,intra usor in pielea,dupa o zi de munca un masaj cu aceasta crema este cel mai bun mod de relaxare.Dupa aplicare imi simt picioarele relaxate,durerea se diminueaza semnificativ ,mi-a calmat chiar si iritatiile provocate de dresuri .



Gel cu argint si aloe vera Aloe Plant – contine ingrediente 100% naturale precum : ulei de masline, ulei de cocos, ulei de tea tree, ulei de patchoulli, ulei de iasomie, ulei de geraniu, rasina de brad, ceara de albine, ceara Candelilla, ceara Carnauba,extract de trandafir, galbenele, rachitan, coada soricelului, extract de nalba, tataneasa, musetel.
Are efect regenerator, antioxidant, cicatrizant,  antibacterian, antimicotic,  purificator detoxifiant. Se recomanda in plagi, zgarieturi, atat pentru efectul dezinfectant cat si pentru  efectul cicatrizant. 
Gelul conține o concentrație mare de aloe vera (minim 37%).

Aloe vera hidrateaza si emoliaza pielea, calmeaza iritatiile si ajuta în cazul expunerii excesive la
soare si in cazul intepaturilor de insecte.
Se aplica pe piele in strat subtire de 1-3 ori pe zi. Se menține minim 30 de minute

si daca este necesar se indeparteaza cu apa calduta.

Cand am primit aceasta crema ma chinuiam de vreo saptamana cu un herpes la nivelul buzelor si desi foloseam ulei esential de arbore de ceai inca nu imi cazuse “crusta” ,dupa aplicarea gelului Aloe Plant a cazut toata crusta si am simtit o senzatie de calmare a zonei.Pot spune ca acest gel aplicat de 3-4 ori pe zi a grabit vindecarea zonei afectate.
De asemenea l-am aplicat si pe maini,imi crapa foarte tare in sezonul rece,imi apar chiar rani si ustura ingrozitor,plus ca am o obsesie cu spalatul pe maini si acest lucru nu ajuta la vindecarea crapaturilor.Dupa aplicare la fel ,am simtit o senzatie de calmare a zonei si crapaturile s-au inchis .







Deodorant unisex cu bisabolol si argint Neutrino  – contine ingrediente 100% naturale precum:
extract de propolis,monozaharide derivate din tarate de grau hidrolizate si paie de grau hidrolizate,bisabolol*, citrat de argint,tocoferol (vitamina E),extract de aloe vera, extract de scoarta de la Hamamelis virginiana, extract de Salvia officinalis.


 
Poate va intrebati ce este bisabololul,fiindca eu m-am intrebat :) :
 
Bisabololul este un activ cosmetic( lichid uleios clar, usor albastrui, cu miros delicat) obtinut din surse vegetale, recunoscut pentru proprietatile sale multiple de reparare si calmare a pielii.Este recomandat in ingrijirea pielii sensibile, iritate sau deteriorate.
 
Proprietatile bisabololului
  •  are efect antiinflamator, antiiritant
  •  previne sau reduce roșeața pielii
  •   reduce pierderea apei transepidermale
  •   imbunatațeste textura si elasticitatea pielii
  •   are efect reparator si cicatrizant
  •   are efect antibacterian
  •   calmeaza pielea
  •  are rol protector, dupa spalare ramane pe piele
Citratul de argint  actioneaza asupra bacteriilor responsabile de mirosul neplacut al transpiratiei, protejeaza epiderma si contribuie la senzatia de prospetime pentru intreaga zi.

Extractul de propolis are efect deodorizant.

Deodorantul Neutrino, ofera o protectie eficienta impotriva  mirosului neplacut al transpiratiei fara sa

inhibe activitatea glandelor sudoripare.
Indicat pentru zonele predispuse la transpiratie sau cu
mirosuri neplacute: axilar, inghinal si picioare.

Chiar cautam un deodorant natural,m-am saturat de cele din comert,sunt pline de chimicale si am devenit alergica la unele dintre ele.Deodorantul Neutrino e usor de folosit ,are un miros discret,intra relativ repede in piele si cel mai important pentru mine,nu imi irita pielea deloc.L-am aplicat chiar si dupa epilare si nu m-a usturat pielea,din contra chiar mi-a calmat-o ,daca aplicam un deodorant clasic ma ustura rau,bine nici nu este indicat ,dar uneori nu aveam timp sa astept...

 Recomand produsele Vivanatura, fiindca sunt naturale, au  un pret accesibil ,sunt romanesti.

Din gama Vivanatura fac parte produse de ingrijire impartite in patru categorii: Ingrijire corpIngrijire tenTerapeuticeIngrijire par.

Pe site-ul  Vivanatura gasiti disponibile inca doua game : GennaDent- o gama destinata ingrijirii orale si Bebe Drag – o gama destinata ingrijirii bebelusilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu