luni, 23 iunie 2014

NOTD:Galaxy

Hello, daca tot imi place imprimeul galaxy ,prima oja Farmec  testata,este din gama Farmec Ultrarezistent varianta glitter nr.44 ,imi place foarte mult ,se vede foarte bine pe unghiutele mele :)



Trebuie aplicate 2 straturi ,un strat nu mi se pare suficient ,cam asa arata la primul strat


Dupa  al doilea deja arata  perfect ,chiar nu aveam aceasta nuanta si imi place la nebunie




Am rezistat cu ea pe unghii 4 zile si dupa aceste zile arata cam asa 


Eu spun ca e destul de bine ,mai ales ca are si un pret mic 

Ma declar incantata de aceasta nuanta!Multumesc Farmec!

Revin si cu celelate minunatii intr-o alta postare :)

Pupici!





duminică, 15 iunie 2014

Sheinside Beach Fashion-Straluceste mai tare ca soarele ,vara aceasta :)






Sheinside Beach Fashion Season is a great promotion ,you will  find a different kinds of bikinis,sunglasses and dress  ,be sexy and glamorous this summer . 




20% off for all Bikinis with code: bfsbikini Ends on June 20th. 

23% off for all Sunglasses with code: bfsglasses From 6/17-6/27 

$3 off over $30 on all Summer style dress : bfsdress starts 23th of June to 17th of July. 


SHOP NOW, Girls!! 



S-a dat startul reducerilor de vara pe Sheinside , gasiti la promotie o multime de costume de baie ,rochii,ochelari de soare ,mai sus gasiti exact reducerile aplicate la fiecare categorie si perioada in care sunt valabile .Grabiti-va timp limitat ,eu deja am pus ochii pe cateva ,sa va arat :




Red Full-Lined Ruffle Triangle Top with Light Removable Padding pictures


Yellow Red Lace Triangle Bikini Set with Braided Ties pictures

Yellow Strapless Bow Embellished Bandeau Bikini

Pupici!



marți, 10 iunie 2014

Am descoperit secretul dietei franceze-Testez Gratuit Biscuitii Dietetici Gerblé oferiti intr-o campanie BUZZStore.ro

M-am inscris in campania desfasurata de BUZZstore.ro impreuna cu Gerblé Expertul Dietetic  si am fost una din cei 100 de norocosi care au ocazia sa testeze aceste bunatati frantuzesti.Multumesc!


Am primit :



  • 1x GERBLE EXPERT DIETETIC BISCUITI MUESLI-FRUCTOZA, 290 g
  • 1 x GERBLE EXPERT DIETETIC BISCUITI OMEGA 3 CASTANE-IN, 200 g
  • 1 x GERBLE EXPERT DIETETIC BISCUTI SOIA SMOCHINE, 270 g
  • 1 x GERBLE EXPERT DIETETIC BISCUITI TARATE OVAZ, 144 g
  • 1 x Gerblé EXPERT Dietetic BISCUITI premiera-SUSAN, 200g
  • 1 x Ghid de BUZZ
  • 6 x vouchere de discount 






Am gustat toate sortimentele , sunt delicioase,au un gust intens, parfumat,nu foarte dulce departe de gustul fad al biscuitilor dietetici pe care i-am mai gustat ,nu sunt tari ,am patit cu  niste biscuiti de la o firma care nu merita sa o mentionez ,erau atat de tari incat si un leu cred ca ramanea fara dinti,nu se inmuiau deloc ,nici in lapte sau apa...


In loc de zahar biscuitii Gerblé sunt indulciti cu fructoza care se regaseste in forma naturala in fructele dulci si miere.

Apreciez faptul ca sunt bogati in nutrienti,fibre ,vitaminele B1, B6, B9 ,E,PP ,B12 ,calciu,magneziu,fier s.a.

Dar sa va povestesc exact pe fiecare sortiment in parte :





 GERBLE EXPERT DIETETIC - Biscuiti Soia-Smochine 270g- Acestia sunt in topul preferintelor mele,simt semintele de la smochine cum imi rasfata papilele gustative si  biscutii au ceva din dulceata si aroma acestor minunate fructe .

Contin magneziu, vitaminele E, B1, B9, sursa de calciu, fier si vitaminele B5, B6 si PP, au cu -48% zaharuri comparativ cu media. 

Datorita continutului bogat in magneziu 2 biscuiti = 18% din DZR*


Sunt recomandati adolescentilor in crestere, femeilor insarcinate, persoanelor in varsta. A se evita in cazul celor cu insuficienta renala.


Ingrediente: faina de grau, zahar brun de trestie, fulgi de soia (10%), pasta de smochine (6%), ulei de palmier nehidrogenat, faina integrala de grau, ulei de rapita, germeni de grau (5%), fibre de cicoare: fructoligozaharide, fructoza, emulsifiant, lecitina de rapita, magneziu, calciu, arome naturale, praf de copt (bicarbonat de sodiu, difosfat disodic), sare de mare, amidon din grau, vitaminele B1, B6, B9, PP si E (lactoza), fier.




GERBLE EXPERT DIETETIC - Biscuiti Castane - In, 200g- Acestia ocupa locul 2 in topul preferintelor mele ,inca de la prima muscatura se simte aroma intensa de castane si dulceata mierii de albine.Un adevarat rasfat ce sa mai zic ,de acum sigur voi mai gusta bunatati cu,castane chiar imi place aroma.


Biscuitii cu miere si faina de castane contin Omega 3,vitamina B6 si B12.Au un continut redus de 
zahar -63% , de grasimi -56%( acizi grasi saturati)comparativ cu biscuitii obisnuit.Nu contin coloranti si conservanti, arome  sunt exclusiv naturale.


Ingrediente: faina de grau, miere 11%, perle de cereale (faina de orez, de ovaz, de grau si de secara, malai, lactoserum, sirop de malt de orz, sare), ulei de palmier nehidrogenat, seminte de in 5,5%, faina de castane 5,5%, ulei de rapita, zahar brun de trestie, arome naturale, fructoligozaharide, praf de copt (tartrat de potasiu, bicarbonat de sodiu si potasiu, carbonat de amoniu), sare de mare, emulsifiant: sucroesteri de acizi grasi, scortisoara pudra, proteinte de lapte, amidon de grau, vitaminele B6, B12.





GERBLE EXPERT DIETETIC - Biscuiti Muesli-Ovaz 290g - Ador musli de cand ma stiu si ma simt bine de fiecare data cand il consum ,iar acesti biscuiti se muleaza perfect  pe gusturile mele ,sunt satiosi si au o aroma dulceaga .

Biscuiti dietetici indulciti cu fructoza au un continut redus de zaharuri -52% comparativ cu biscuitii similari obisnuiti, fara grasimi hidrogenate, sunt  bogati in calciu si magneziu,  vitaminele B1, B6 si E.

Ingrediente: faina de grau, muesli 24,5% (fulgi de ovaz, fulgi de orz, stafide, alune), ulei de palmier nehidrogenat, fructoza 11,5%, germeni de grau 6,5%, extras de malt de orz, magneziu, calciu, agenti de crestere (tartrat de potasiu, carbonat acid de sodiu, carbonat de amoniu), sare de mare, proteine din lapte, amidon de grau, vitaminele B1, B6, E (lactoza).




GERBLE EXPERT DIETETIC - Biscuiti Miere - Susan, 200g - Eu si susanul avem o relatie de dragoste din copilarie ,ador aroma sa intensa ,ce mai mancam batoane din acelea de susan cu miere,yammy ,dar acum ma bucur ca am descoperit acesti biscuiti, care sunt extrem de hranitori si buni la gust.


Biscuitii sunt  bogati in fibre, cu  tarate de grau, cu - 42% zaharuri decat media.


Contin fructoligozaharide, magneziu 1 pachet de 5 biscuiti = 75% din DZR*

stimuleaza cresterea bifidobacteriilor in flora intestinala, regland tranzitul

Se recomanda sa consumati initial 1-2 biscuiti pe zi, crescand progresiv la 5 biscuiti, in paralel cu un aport crescut de lichide.


Ingrediente: faina integrala de grau 32%, faina de grau, zahar brun de trestie, fibre de cicoare: fructoligozaharide 6,5%, ulei palmier nehidrogenat, ulei de rapita, susan integral 5%, miere 5%, perle de cereale (faina de orez, ovaz, grau, secara, malai, lactoserum, sirop de malt de orz, sare), aroma naturala de vanilie, praf de copt (tartrat de potasiu, bicarbonat de sodiu si potasiu), sare de mare.




GERBLE EXPERT DIETETIC - Biscuiti cu tarate de ovaz, 144g- Acesti biscuiti mi-au depasit asteptarile legate de gust,chiar sunt buni, nu au nici o legatura cu biscuitii aceia inecaciosi pe care i-am mai gustat ,au o aroma delicata de vanilie ,mmm  e o combinatie perfecta .

 Sunt bogati in fibre,fiind un amestec perfect intre cereale si vanilie ,cu -61% zaharuri,-28% sare si  -84% grasimi saturate comparativ cu media.

3 biscuiti = 6% din DZR*(2 lingurite  de tarate)

 Fara coloranti, fara conservanti. Arome exclusiv naturale.
Faina netratata chimic in timpul stocarii.


Ingrediente: faina de grau, tarate de ovaz (35%), zahar brun de trestie, ulei de rapita, aroma naturala de vanilie, aroma naturala, proteine de mazare, praf de copt (carbonat acid de amoniu si de sodiu, difosfat disodic), emulsfiant: lecitina de soia, sare de mare, proteine din lapte, scortisoara. Fabricat intr-o unitate care utilizeaza ou, lupin, soia, nuci.


Acum ca ati descoperit si voi secretul frantuzoicelor,eu zic ca merita incercati sunt o gustare sanatoasa si delicioasa ,ii puteti comanda de pe site-ul www.nutrivita.ro

Pe mine deja ma tenteaza si alte bunatati Gerble cum ar fi :

http://nutrivita.ro/307-thickbox/gerble-batoane-sport-smochine-150g.jpg
ce sa fac nu pot rezista cand vad smochine :))



Daca doriti si voi sa participati la viitoarele campanii Buzzstore va puteti inscrie AICI !

Pupici!

duminică, 8 iunie 2014

Stiati ca ... peste 8000 de vacute din Romania dau lapte pentru iaurturile Danone

Laptele este primul aliment care ne hraneste si ne ofera  elementele necesare pentru o viata sanatoasa ,de aceea sursa de unde provine este foarte importanta.Eu am crescut cu laptele de tara, de la vacute fericite,care aveau la dispozitie intinderi mari de pasune.Erau doar ele si natura ,iarba verde proaspata si apa de izvor erau un adevarat rasfat pentru ele.

M-am bucurat cand am aflat faptul ca laptele din iaurturile Danone, ~90% este colectat de la ferme din Romania, eu credeam ca e din strainatate  si aveam asa un sentiment de tristete stiind cat de bun este laptele oferit de vacutele noastre.Zilnic prin programul Danone de dezvoltare  se produc suplimentar 70 de tone de lapte.Laptele ajunge la fabrica in mai putin de 24 de ore cu ajutorul cisternelor rapide .

Infografic Danone

Danone - Ferma


Beam cu atata pofta ,faceam "mustati " ,bunica facea branza sau lapte batut si deasupra se forma  un strat gros de smantana ,yammy avea un gust deosebit care mi-a ramas intiparit ,desi laptele batut nu prea era si nici acum nu este preferatul meu...In schimb iaurturile le ador, sa fie cat mai cremoase si cu un continut ridicat de grasime,cele cu 0,01 nu au nici un gust dupa parerea mea ,nu imi plac .

Iata cateva motive bune pentru a consuma iaurt:

- asigura o creștere si dezvoltare armonioasa a organismului.

-prin aportul de proteine, iaurtul contribuie la reinnoirea permanentă a tesuturilor, asigurand dezvoltarea armonioasa și sanatoasa a copiilor

-prin fermentii lactici activi mentine echilibrul florei intestinale, de asemenea fermentii lactici vii produc o crestere a sistemului imunitar.

Stiti cum rezista laptele fara conservanti?


Iaurt = lapte + fermenti



Fermentarea laptelui este o metoda naturala de conservare, la fel ca si cele aplicate in mod traditional in gospodarie: sararea, acidularea, uscarea sau sterilizarea termica.





*fermentii sunt iaurturi concentrate si deshidratate in vid, la temperatura joasa,arata ca niste bobiţe 
albe, ambalate in cutii asemanatoare celor de lapte.

Acidul lactic rezultat din fermentarea laptelui ,protejeaza iaurturile de alterare si le pastreaza perfecte un timp mai indelungat.Importanta este igiena stricta si respectarea temperaturii optime de pastrare intre -2 si +6 grade Celsius .

Termenul de valabilitate este strans legat de calitatea ingredientelor și a procesului de producție. 


In general  sunt urmate cam aceleasi etape de producere a laptelui fermentat ca si  in gospodarie,diferenta  consta in calitate,igiena  si reteta  .

Nu se folosesc glutamati  sau alte produse din aceasta categorie.
Se folosesc doar coloranti de origine vegetala, carminul a fost eliminat complet din toate produsele din aceasta luna .


E important sa stim ce consumam si sa facem alegerile potrivite pentru sanatatea noastra !

Inchei in stil poetic :))

Vacutele  din Romania zburda fericite
Dau  lapte mult, nu sunt deloc zgarcite
Laptele  este colectat repejor in cisterne 
La fabrica Danone ajunge ,ferit de bacterii externe
Cu grija si o igiena strica este  fermentat
Astfel iaurtul e gata  pentru a fi savurat !

Pupici!






duminică, 1 iunie 2014

Noutati colorate de la Farmec + o surpriza de proportii :)

Iubesc culorile,natura este atat de generoasa cu noi si ne-a binecuvantat cu milioane de culori,care ne fac viata mai frumoasa .

Un strop de culoare reinvie si cel mai obosit chip si da o nota vesela unghiilor care par niste fetite timide :)

Farmec a preparat in laboratorul magic noutati colorate pentru unghii,perfecte pentru manichiuri inedite de vara!Vara este anotimpul meu preferat,e o adevarata explozie de culori si energie, ma binedispune si ma face sa fiu indrazneata si sa aleg si alte culori in afara de negru.rosu ,alb .

Nu mi-a venit sa cred cand am ajuns acasa si am vazut ce mi-a adus curierul, a fost o surpriza nemaipomenita,chiar nu ma asteptam  :) - bunatati colorate Farmec, 4 oje din colectia de vara Farmec Collection ,2 oje + 1 glitter Farmec Ultrarezistent si noul TopCoat + o acadea mare, care din pacate s-a facut bucatele pe drum dar oricum a fost delicioasa :) 

Multumesc Farmec  pentru ca mi-ati colorat vara :) !





Colecția de vara  din gama Farmec Collection este vesela, inspira energie ,tinerete si romantism ,7 nuante minunate inspirate din frumusetile naturii    Green Laguna, Baked Apple, Feeling Special, Orange Sunset, Pink Flamingo, My Lavender, Yummy Peach.


Ambalajul are 5 ml si e perfect ,pot sa  iau cu mine mai multe nuante in vacanta si numai risc sa se usuce daca nu le folosesc o perioada fiindca am prea multe  sau pur si simplu nu am chef sa-mi pictez unghiile ,am momente cand   le dau  doar cu lac ,insa vara am pofta de culoare :)



Fotografie: Noile culori din gama Farmec Collection! :)
http://www.farmec.ro/produse/cosmetica-decorativa/farmec-collection-324.html





Farmec Ultrarezistent ne incanta cu 3 glittere si 5 nuante noi, foarte frumoase abia astept sa le testez ,revin cu poze si review .

Fotografie: "Familia"  lacurilor ultrarezistente s-a marit! 5 noi lacuri va asteapta sa le testati si sa va bucurati de ele! :)



Gelul TopCoat împrospătează și protejează culoarea lacului de unghii,conferă un luciu intens și un volum instant datorită efectului de gel, fără a fi nevoie de lampa UV.Ma bucur ca exista topcoat-ul ,de cand l-am descoperit imi fac manichiura mai rar .Gramaj 11 ml.


Revin cu swatch si review :) Cum vi se par noutatile colorate de la Farmec?!